Uždarų patalpų riedulio Taurės turnyre Šiaulių vyrai kausis dėl aukso

Lietuvos vyrų uždarų patalpų riedulio taurės turnyro nugalėtojai šį šeštadienį paaiškės Šiauliuose. Pirmieji taurės turnyro susitikimai praėjusį savaitgalį buvo sužaisti Vilniuje. Šiaulių „Ginstresktės“ komanda iškovojo dvi pergales – 9:2 įveikė Vilniaus rajono komandą ir 6:3  laimėjo prieš Rygos RSU Universiteto komandą. Ture Šiauliuose, „Ginstrektės“ komandai teks susigrumti su taip pat dvi pergales pirmame ture iškovojusia Širvintų „Baltic Champs-Ježvitas“ komanda ir Vilniaus „SM Tauras“ riedulininkais.

GHintr

„Pirmą etapą Vilniuje vertinu neblogai, pasiektos dvi pergalės, tačiau rimčiausia kova vyks šį savaitgalį kai teks susikauti su Širvintų ir Vilniaus komandomis. Jau esame užsitikrinę medalį, tik dabar sieksime, kad tie medaliai taptų auksiniai. Šiame turnyre mums negali padėti traumas besigydantys Mantvydas Pocevičius ir Tadas Pabijanskas. Netekus dviejų lyderių, žaidžiant salėje, yra nemenkas iššūkis, tačiau tai taip pat galimybė aikštėje praleisti daugiau laiko jauniesiems mūsų žaidėjams bei įrodyti savo vertę. Ture Vilniuje mūsų jaunimas neblogai tvarkėsi su iškeltomis užduotimis – mušėme net 15 įvarčių, o praleidome 5. Norėjosi praleisti dar mažiau, tačiau tai pirmos rungtynės uždarų patalpų sezone, tad dar pasitaikė klaidelių, kurių įsibėgėjus sezonui, tikiuosi, nebeliks. Lietuvos čempionatas startuos sausio viduryje, tikimės, kad mūsų lyderiai iki to laiko atsigaus ir galėsime startuoti pilnos sudėties“, – pasakojo „Ginstrektės“ komandos trenerė Donata Grigienė.

Antrasis Lietuvos žolės riedulio federacijos vyrų uždarųjų patalpų turnyro etapas vyks gruodžio 17 dieną 11:30 val. Šiaulių sporto gimnazijos multifunkcinėje salė, Vilniaus g. 297.